2012. január 20., péntek

Nostehááát...

A legkisebb kályhás
Na itt hasonlít nagyon a Fxre

...a tetűtéma mellett azért még vannak egyéb történések is. Fx pl. karatézik, többet erről nem tudunk, mert ahogy szokta, csak szökőévben egyszer-egyszer avat be bennünket nagy könyörgések árán bármibe. A karateedzőbácsi Balázs bácsi (asszem), akiről annyithogy rettentő szimpi, és rettentő hatalmas ólába van. Gondolom ettől a tornádórúgás (ieneket tudok!!!) csak még hatékonyabb lesz:)))))
Danival meg Gergővel meg mindezek atyjával járnak 4esben, és Fpapa megy érte aztán. Iggazi tesztoszteron-program. Megfejelve azzalhogy hétfőnként a Kati, aki a Dani mega Gergő mamája, értükmegy ebéd után az oviba, és hazaviszi őket magukhoz, majd onnan mennek karatéra. Mennyei program ez a javából:)

A kis Heő, avagy nagy Pál meg tovább fejlődget verbále
amennyiben továbbra is a MenőManó (nanóó) a példaképe, ami a hangfekvést illeti. Beszállt a képbe a leírhatatlanul aranyos kérdő hangsúly, ettől nem lett könnyebb röhögés nélkül megállni, amikor Pál magyaráz.
Mindezek mellett MINDENT kicsinyítő képzővel mond, random hangzóval, így:
Anyake, Tidika, Papaka, stb....
Időnként azt veszem észre, hogy mondat-hangsúllyal az összes szót és szavat sorolja, amit tud, természetesen kicsinyítő képzővel, végtelenítve, időnként kérdő hangsúllyal.
ja és Faszóka az a Pettson és Findus c. rajzfilmet jelenti, Beka Faszóka= tedd be azt a filmet
Kakó= micimackó c film
Illáki= Villám mcqueen természetesen
Pattika= Patrik a Spongyabobból
Farcika= Czukor Marcell a szomszédból, a nagy példakép,
Lili= Vili (!!!)
Tegnap 10 percig ordított a Nagyi ajtaja előtt (Faaagyiiii, Ma-ma, Ma-mi, mindezek felváltva:), majd ma reggelre összeállt neki a kép, és indítványozta: Menni Ma-ma Lili autóka...hiszen a Fagyi nyilván akkor csak ott lehet:)))
A wc-projekt az úgy néz ki, hogy előírásszerűen használja a wc-t, ráül-nem csinál semmit-majd papírt szerez, töröl, lehúz, integet: PÁPÁ kaki, PÁPÁ pisi. Ezt minden este 16szor. Asszem a könyvek szerint ez így egyelőre nem is rossz.
Fruzsina egy tünemény, egyre cukibb és erőszakosabb. Tud brümmögni, toronymagasan kedvencem, amikor etetés közben, céklaalapú kajával a szájában brümmög. Imádja a Tidit, aki a FX, és viszont:)))) és amúgy észveszejtően hasonlítanak is egymásra.

Nincsenek megjegyzések: