2012. január 28., szombat

Boldog szülinap volt ma-

-Apornak:)
Buli volt, és azt gondoltuk a többi anyákkal, hogy jobb lesz, ha Pál nem vesz teljes körűen részt, hogy az ünnepelt tudjon ünnepelni.
Így felkértem Fpapát egy ünnepi Apa-Pál nap megtartására
amit ő nagy örömmel el is vállalt. (...kicsit irigykedem is már lassan arra az összhangra, ami köztük virágzik, ugyanakkor nagyon nagyon jó ez:))) pl. ma is elaludt Fpapa, még mielőtt lefektethette volna a P-t, és erre P: Papaki Anyaka? [ez a kérdő hangsúly nem visszaadható írásjelekkel]---khm mondtamhogy már alszik az ő Papója, és érje be velem. A dög:))))))))

Naszóval ők 10 körül leléptek (Pál és Papóóója), távozóban:
Pál: anya anyaaa (sír)
Fpapa: ha ez így fog óbégatni, visszahozom...

Na persze:)

Hát egyedül maradtam Fruzsenszkával és Fx-szel. Az eredeti terv szerint mentünk volna moziba, de Fx leszavazott, mivel a negyedévente felhalmozott Aporhiánya felülír jelenleg minden egyebet. Aporral kell lennie, meg is ééértem:)))

délben jött a Dóóóri, aki leváltott Fruzsiügyben, így mehettünk is a Mammutba ajándékokat venni, majd a buliba.
Most beletekerek a történetbe, mert kezd kicsit elvesződni a részletekben.

Nostehát vettünk Apornak (Ninjago űrhajó LEGO) és a Lőlinek ( egy karton gesztenyés almás csirkés Kecskeméti) ajándékot, majd elindultunk a buliba.

A buli szuperjó volt, a torta ezúttal Darth Vaderes-csokis... Apor egy csomó legót kapott, tőlünk is, és Vpapa órákat töltött emiatt legózással.

Buli után hazamentünk, majd rövidesen konstatáltuk, hogy Pál bizony tényleg meleg, hőem-e volt már akkor (az ő Papója mondta is, de mi, anyanők, nem hittünk neki, pedig...). Ez volt szombaton, nna azóta beteg a Pali.

De annyira beteg, olyan lázas folyamatosan, hogy nagyon. És tegnap ennek kapcsán jártunk Nazimtannál. Mindkét fiút vittem, mert az Fx is gyanús volt nekem. A dokinál 3 gyerek is volt a Csigacsoportból, az oviból, ami a rendelő méretével korrelációban azt jelenti, hogy ottvolt az egész oviscsoport. Plánehogy a doki asszisztensnőjének is oda jár a lánya, tiszta belterjes volt a hangulat. Pál laza 38.6-tal játszott a jelenlévőkkel, majd elaludt az ölemben. Arra ébredt, hogy Nazimdoki vizsgálja, majd vért vesz tőle, ienek. Nem volt boldog, remegett, áááá, szóval nem volt egy fáklyásmenet a dokiprojekt. Azzal engedtek el, hogy szerezzek pisit Páltól.

DE HOGY???

A mintavételre szolgáló zacskót egyszerűen leveszi,
üvegbe belepisilni nem hajlandó.

Itt tartunk. Éjjel olyan lázas volt, mint még soha, úgy vert a szíve, hogy rendesen fizikailag éreztem, ahogy mozog miatta ( a szíve miatt) a bőre a szíve felett, benne a tenyeremben.

uuuuh, most megyek lázat mérni:)))

Nincsenek megjegyzések: