2012. január 5., csütörtök

2012

nna
mostan Fruzsinka alszik, a fijúk meg legoznak. Fx bonyolult komplexumokat élpít, Pál pedig elképesztő koncentráció mellett (csücsöri száj) cserélgeti összevissza a legoemberkék testrészeit.
Szóval van egy percem.
Cesky Krumlovnál hagytam abba, mert jött a karácsonyi zűrzavar. Kissé ráparáztam, hogy nem lesz semmise időben készen, aztán a helyükre kerültek végül a dolgok.
Volt egy kör az ajándékokkal, a Regio játékboltban, amikoris találkoztam Osikatával (telefon csöng, Kata azt szerette volna megbeszélni, hogy milyen határig galoppírozzuk el magunkat egymás gyereke kapcsán ajándékügyben. Holvagy? a Regioban, uuuu énis, te merre vagy, a budaőrsiben---teddfela kezed---hogyhogynem mindketten távirányítós autóknál voltunk), naszóval mindketten vettünk a gyerekünknek egy-egy bmw-t távirányítósat.
Csakaztán ebből otthon zűr lett, mert Fpapa szerint nemjó, hogy a bmw csak egy (gyors) iramban képes menni, egy másodperc, és máris szarrá megy a konyhaszekrényen, slusszpassz--vissza a regioba, csere.
Na mindegy, nem részletezem, a lényeghogy végül nagyjából minden okés volt a kari körül. Eltekintve a ténytől, hogy én ienkor halálosan kész vagyok lelkileg, mert apámra és a régi karácsonyokra emlékezem, és amint tudjuk, a megfelelő távlatból minden emlék szép. 24-én a körémgyűlt fijúk végül csak megvígasztaltak, és kezdetét vette a csoda.
A fő történés azzal volt kapcsolatbanhogy nem ugyanolyan ajándékot hozott a zangyalka a két fiúnak. Ez HIBA volt tőle, a karácsonyfa körül minden egyéb szuper ajándék dacára egy csalódottan duzzogó Fx volt jelen, és egy magát a klónmenyországban érző Pál. Mert Palika kapott levehető sisakos klónt (PetiKóta), Fx meg nem.
Másnap a tesómék, akiket a "mithozzonaJézuska" kérdésre azzal a tanáccsal láttamelhogy "csak mindenből egyformát, azistenszerelmére", két egyforma és emellett rettentő baró tűzoltóautóval lepték meg őket. Öröm volt nézni, amint játszanak, ezúttal hirig nélkül:)
Tanulság, hogy nem ártha az ember helyenként megfogadja a saját tanácsait:))))
Szilveszter jó volt, azúttal rövidített házibuli volt, tűzijátékos befejezéssel. Ezzel a trükkel (...) az összes kaja és pia megmaradt nekünk. Nem direkt:)

Mostan itthon van mindenki, mert a 2 fijúúú beteg (a franc).
Fruzsina megtanult brümmögni a szájával, fogzik, és a matricaság (ld. szülőre ragadás) idült jegyeit mutatja.

Hát ennyi. BUÉK:))))

Nincsenek megjegyzések: