2010. május 14., péntek

Soha többet a Jahnba!!!

Vége tehát a Jahnba járkálásnak, Heőden egészséges, és miután szétpakolta a vizsgálót, és a sárga földig learanyoskodta a viszgálószemélyzetet, kiutasítottak minket.

du. meg a Nagysallóba voltam a "összedőlés-elhárítási-helyzetgyakorlaton", örömmel konstatálván, hogy Majdnemanyám lakóközösségét példásan összerántotta a ház összedőlésének racionális lehetősége. erre minimum jó volt e helyzet, gondolom.

pénteken meg voltam egyrészt Heődennel bőrgyógyászaton, ahol is ismét kiderülthogy a körzetink bár rendkívül magabiztos, de nem valami fényes diagnoszta. kezdenek meggyőzően szarok lenni a statisztikái nálam, annyira, hogy asszem váltani fogok. szegény Heő egy hete kap a bőrére szteroidot, mert exxemás, erre nem is. fain, fain, csak éppen szteoidot kapni/adni nem annyira előnyös, főként ha nem is alappal, ha?

Heőden megtöltötte mintegy 2 órán keresztül jelenlétével az ambulanciát, mindenki nagy örömére:))))pl. a szemetest a fűtőtestre kellett helyezni, meg ienek.

du. meg megvolt az anyák napja az oviban:)
háááát...
úgy indult, hogy a naaagy F. kismajomként csimpaszkodott, záporeső volt és "menjünk haza mostazonnal"
innen végül hálaazégnek odáig jutottunkhogy végig az ölemben ült, csak akkor kooperált a Csigacsoporttal, amikor ki kellett állni verset mondani.
jaj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaj pedig úgy vártam, nna.
ilyen gyereket!
Posted by Picasa

Nincsenek megjegyzések: