2010. május 17., hétfő

beszámoló/hétvége, ékezetek nélkül:))))

szoval voltunk penteken borgyogyinal, ahol 2 orat vartunk, amit palika rendkivul aktivan toltott(...), es ahol kiderulthogy valami virusfertozese van, ami majd osszesen 6 hetig fog tartani, de turelem. kaptunk ra 2fele kremet, es mehet kozossegbe. huh.
aztan meg volt anyaknapja meg evzaro aznap, amikor is a nagy naaagy F azzal fogadott (kioltozve DE gumicsizmaban erkeztem, tekintettel az extrem idojarasi korulmenyekre, valamint arra, hogy a gumicsizma pont passzolt szinben a toalettemhez) nos tehat azzal fogadotthogy
1 csak a rojtosra szaggatott farmerrovidgatyajat hajlando felvenni
2 es menjunk amugyis haza,
3 azonnal.

nem reszletezem (mert ma meg dolgoznom sem artana)
de vegul egy leirhatatlan (Föönöc "hangosrepulonek" hivja, ez mindent elmond) targy aran ottmaradt nagy kegyesen, hogy meghallgathassam ezekszerint az osszes tobbi Csigacsoportost, amint anyaknapi musort ad elo.
neha azert kiment verset mondani:))) a csoportszellemnek nem tudott total ellenallni... persze igy is bogtem:)))

szombaton epp beraktam egy egesz csirket a sutobe, amikor kibontakozott a program-
a csirke egyedul maradt otthon, mi meg atmentunk pilisszentivanra-
elvileg egy buliba mentunk, de a buliba vegul csak az apukak jutottak el, mi otthonmaradtunk (ez nem igaz, voltunk mi is ott, kb. 10 percig, mert hamarn rájöttünkhogy pl. a Palika sem adekvát résztvevője a zuhogó esőben egy domboldalon tartott házibulinak), es masnap is ottvoltunk. a gyermekek jatszottak, mi dumaltunk a katival, masnap meg az apukak nagyon sokat pihentek, ki igy, ki ugy...a gyermekeink jatekat ugy kell elkepzelni, hogy Heoden altalaban ki van zarva a gyerekszobabol, mert ugye mindent tonkretesz, osszenyalaz, megesz, stb. ezert o vagy szomoruan arvalkodik az ajto elott, vagy - ha ezen mar eppen tuljutott - akkor onalloan garazdalkodik valahol. Kulifayéknál (ékezetekkel mégis talán könnyebb) renngeteg lehetőség adódik a garázdálkodásra, van egy csomó kábel szabadon, le lehet rántani a cd-állványt, ki lehet tépni az antennát a tv-ből, be lehet mászni a wc-be, ienek:)))
a nagyok meg eközben szintén nem egyszerűek ám, pl. most mielőtt hazaindultunk, akkor derült ki, hogy egy átgondolt projekt keretében egyszer, amikor mi aszittük, hogy az udvaron vannak, és játszanak, na akkor K. apuka műhelyéből behoztak egy fúrót, és több helyen lyukat fúrtak a bútorba, hogy aztán azon átfűzve lehessen összehuzalozni az egész szobát (=csapdaépítés, ld. a Tom&Jerry c. örök klasszikust).

hát így telt a hétvége.

Nincsenek megjegyzések: