2011. november 20., vasárnap

Na most itten

vasárnap van, és nyugalom, és béke. Fpapa a legújabb neilgaiman könyvvel, én a blogspottal, Pál Cody parancsnokkal, Fx egy doboz tiltott gyufával (már rászóltunk) üti el az időt, míg a kaja házhoz jön. Fruzsina alszik.

Cody parancsnok egy tíz centis klónbábu, levehető sisakkal, a Clone Wars c. sorozatból, amit - kétségek nincsenek - nem kellene egy 2.5 éves kisfiúnak néznie. De nézi, és amikor nem nézi, akkor Codyval jönmegy és nézegeti és leveszi, felrakja a sisakját, igazgatja a fejét, nna ieneket csinál. Cody, a feketeruhás Luke Skywalkerrel (akinek már nna olyan műkeze van) egy komoly lecsukhatós füstölőtartóban lakik, ez a tartó is mindig szem előtt van. Mármint Pál szeme előtt. (a füstölőtartóval együtt azért kicsit vámpíros a fííling)

Mióta kivették a manduláját, azóta tényleg elkezdett beszélni - mi meg csak figyelünk. Tuti nem véletlen, hogy két nappal a kórházból való távozás után hirtelen megjelentek a 3szavas mondatok (a leggyakoribb - ez az enyém/nem kérek banánt---igaziból: eza enyééém/e kér ba, de én értem!), meg most már nem csak Fpapának magyaráz (whatta kiváltság!), hanem már mindenkinek.
Meg kell zabálni:)


Nincsenek megjegyzések: