2011. július 31., vasárnap

Nnna

Gyurkának:)))))))))
A madártani egyesület standján KH felmászott a "gólyafészekbe", később a képen látható gólyával lemászott, és behajította a patakba:) Más dolgokat is be akart hajítani, de elmenekültünk.
Úton Superman-nel
Vurstli is volt. Csak egy menetre szálltunk ki, egetverő zene szólt, de természetesen 3 szor is mentek ezzel a dologgal, ugyanakkor a végén nagyon nagy hiszti kerekedett. Fpapa ekkor határozta el, hogy apuka-tréningre megy, hogy ne kapjon ien esetekben idegbajt.


...a Heőőkirály Kistücsköt néz, Fx egy kedves nőrokonnal el, Fruzsi pedig elvan, így írok a fanntasztikus hétvégéről:)

Először is péntek reggel átvettük Fx-et Héregen, egy nappal előbb a focitáborban. Hogy inkább jöjjön velünk. Már az átvételkor gyanús volt, és később frankón bizonyítást nyert, hogy ugyanabban a gatyában (alsó) és zokniban csinálta végig a majd-egy-hetet. Állítólag fürödtek azért, majd a fürdést követően ellenőrzés híján a 6évesek szépen mindent visszavettek. ÁÁÁÁ

Átvettük tehát Fxet, és mentünk először Mátraterenyére, hogy egy festőművész kályháját tegye rendbe Fpapa. Ott szuper volt Mátraterenyén, volt egy nagyon klafa babaház az udvaron, abban ökörködtek. Mindenki hozta a formáját, Kisheő zsarnokoskodott rajtunk, Fx szadizta, Fruska jókislánykodott, ienek.

Tovább Szuhafőre, immár esőben, szállást elfoglalni. Nem pont erre a fajta szállásra számítottam, így eleinte nem volt túl jó kedvem. Aztán sem, mert az eső kitartóan esett....azért elmentünk felfedezni a környéket, minimum azért, hogy stratégiai kakaót szerezzünk. Ugyanezzel az úttal kedves helybéliektől könyveket szereztünk estére ("nagy bajban vagyunk, elfelejtettünk könyvet hozni magunkkal, segítsenek!"--mien ufók lehetnek ezek????? Biztos pestiek:)

Az aznap esti álmunk az hihhetetlen jó volt, nagyon jót aludtunk Szuhafőn:) Mindenki.

Másnap át Jósvafőre, Atomékhoz. Esőben. Egész nap esett, csak az intenzitás változott:( Voltak programok is, bár, miután Fx kissé mélyre gázolt a patakban, kénytelenek voltunk hazamenni. Sajnos. Bízom bennehogy jövőre jobb idő lesz:( Kisheő végig hisztizett, Fruzsika sem volt a legjobb passzban, szóval igazi katasztrófa volt gyerek-szempontból az egész nap. "Legközelebb akkor szeretnék gyerekekkel nyaralni menni, amikor a Fruzsika 5 éves lesz"-mondta Fpapa, kissé túlozva, de nagyon helyesen:) Na jó, persze, megyünk még nyaralni, de nem így, az tuti:)

Nincsenek megjegyzések: