2011. június 7., kedd

Mai témánk - Ms Felsmann Eperfagyi FruskaMuskaPuska magatartása, valamint Kisheő és a dvd-k

Először de nem utoljára szeretnék ehelyt hálát adni az Égnek ezért a lányért:)
nem vicc - annyira jó velünk, nekünk, vagy hát egyáltalán, annyira de annyira jól viselkedik, hogy az nem is igaz. (Pl. éjjel még egyszer sem járkáltam vele dünnyögve 3 órát, mint egyes kisfiúkkal anno, tényleg, egyszer sem! azért ez még mindig hihetetlen... a mai napig minden éjjeli etetésnél lélegzetvisszafojtva várom, hogy most is elalszik, vagy jön a feketeleves, de nem és nem:)
Az előrejelzések szerint ("a lányok annyira mások, majd meglátod, stbstbstb") minden könnyebb, ha az embernek lánya van:)
ERRE AZÉRT KÍVÁNCSI LESZEK:))))))))))))))))))))))))


Nos ma második témám Kisheő, és a dvd-k:)

Na az egy nemgyenge téma..Kisheő amint beteszi a lábát a lakásba, azonnal mérlegeli, hogy melyik szarrá nézett (akadós) dvd-t is szeretné megnézni ezúttal, és már kezdi is a követelése érvényesítését... nem nagyon lehet mellette pl. más akaratát érvényesíteni--ha mégis olyat akarunk nézni, amit ő nem, akkor egy erre a célra rendszeresített cipőfűzővel összekötjük a dvd-lejátszót tartalmazó szekrény két szárnyát. Jó, mi? ha nincs összekötve, akkor nemes egyszerűséggel kicseréli a dvd-t:) Beszélni nem, de dvd-t cserélgetni azt igen! Botrány.
Most pedig elmondom nektek, miket szeret nagyon nézni a mi Heőnk:)

legújabb kedvence a Rallymánia dvd, amin a tukkó, megabunkó rallis csávók háta megetti kamerából felvéve látjuk a történéseket, és sajnos halljuk aztis, amiket beszélnek (borulás, árokban az autó, nézők jönnek segíteni---gyeremááá bzmg, húúzzzatok mááááki, mleszmááá, gyertek)
előtte sokáig a Kisvakond álmodik címűt nézte sokat (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az nagyon büntető)
Rupert macit hálistennek már sikerült a kukába helyeznünk észrevétlenül, az valami rettenetes volt (Fpapa szavaival agyreszelő)
szereti még a verdákat természetesen, thomasa vonat is bejön neki.
Ienek. Mennem kell, Ms Eperfagyi Jókislány felébredt.

Nincsenek megjegyzések: