2011. május 25., szerda

Ahogy az amúgy

vár6ó is volt, hiába a Fruzsika a kis újonnan jött, azért csak minden a cukimuki, husimusi digidagi 2éves rettenetes Heőkéről szól.
Aki, ezennel megállapítom, hogy nem nagyothalló éééés igenis elkezdett beszélni.
Csak nem mindig értjük.
Csak szinte soha nem értjük.
Szóval elég ritkán értjük..:)))

Just for the record, ieneket mond felismerhetően (majd keresek hasonló bejegyzést a FX hasonló korából, csak a rémületes összehasonlítás (semmi értelme, tudom) végett:
tehát mondjahogy - - papa (oan hangsúllyalhogy "nade Paapaaaaa")
anya (a terror eszköze ez a szó az én olvasatomban---amint valami gáz van egyből anyaanyaanyaaaa) cici (alap) cica Éc (=Fx sztem) tautóó (egyértelműÉSalap:))) dvd (huuuu erről majd máskor) tv (dettó) tita (tiktak).

Most ezek jutottak eszembe. És emellett folyamatosan magyaráz, kézzel lábbal rásegít, pl. ma megállt a járda szélén átkelés előtt és elmagyaráztahogy vigyázni kell, mert jönnek az autók, tette ezt az autót jelző szó, keze, lába, valamint az imádnivaló arca segítségével.

További közlendő és rögzítendő tény, hogy véleményem szerint valamikor a napokban a Heő úgy döntötthogy ha már úgysem lehet ettől a kis vakaréktól (ld. Fr) megszabadulni, folyton rajtam lóg, hát akkor legyen, befogadja őt is a mi kettőnk megbonthatatlan egységébe, az Anya+Kisheő csapatba. A lábamhoz simulva ücsörög, ha etetem a Fruskát, és az ágyban is, ha megy a Fr-kaja, akkor mellettünk fekszik, néha felnyúl, és megsimogatja a fejét. A múltkor más is megpróbálta ebben a meghitt szituban megsimogatni csapatunk új tagját (Fx, Fpapa), de ELLÖKTE A KEZÜKET:)))))

hááát itt tartunk.
Sírjak vagy nevessek?

2 megjegyzés:

kenga írta...

Nos örülök, hogy beszélünk már valamit, épp most meséltem a pürés koleganőnek a rettenetes Heőről.

kenga írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.