2009. március 25., szerda

Hahhhhh

megesz az unalom. Ugyanakkor meg ha csinálok valamit, rögtön beszúr a hasam. Nos akkor mi a fene legyen? unjam magam halálra, vagy szúrjon a hasam, miközben jövökmegyek/teszekveszek?
jó kis választás.
holnap mindenesetre bemegyek a városba Nagymamával, egyéletem-egyhalálom.

hírek:

Haka11 váratlanul infarktust kapott szombaton, maga sem értihogy miként. haka11 a pótanyám, és nem ismerek nála egészségesebben élő embert-max az szól az infarktusa melletthogy kocadohányos. most már persze az sem...micsoda idők! biztos ez a francos időjárás a felelős ezért is, nem? fenébe is!
francba az összes ien fordulattal, nem igazság nem igazság:(

Palika remekül van mindeközben, élénken izegmozog, nem kíméli magátmeg persze engem sem. Félix, a bátyja már nemcsak azt szeretné, ha végre megszületne P, hanem azt is, hogy ne szülessen meg. asszem ráérzett a leendő problémákra:)

Fnagyfijú a minap 10es skálán 10es hisztit rendezett az óvodában "nem akarok hazamenni" főmotívummal. Nagymama is ott volt, és együtt voltunk tehetetlenek az önmagát lehetetlen helyzetbe lavírozó gyermekkel, mvégülis konzekvensen kitartott hazáig ezzel a szólammal, aztán gyors váltás keretében ettünk csokit meg megetettük a kakasokat meg a Fánitis:)))
csak tudnámhogy ienkor mi van...kérdezgettemhogymiért sírt annyira meg miért is nem akart hazajönni az oviból, de "nem tudom" aztmondta, nos, hát diplomatikusan.

Fpapának beindultak a dolgai, ahogy azt sejtettem is, természetesen gondolom majd egy kályha mellől jön a kórházba is...most ittvan Zolbor, legújabb munkatársa, együtt nyomulnak kályhától kályháig, és jövő héten még németo-ba is kimennek soksok szép kályháért. mostantól kályha=K, oké?:)

szombatvasárnap hajól értem akkor ittlesza Vili:)
plusz szombaton jön a Dzsófika
és vasárnap meg a Lémerék jönnek...
juhúúúúúúúúúú

jó, azért nem unatkozom annyira, és aztis tudom, hogy most kell pihennem, merthogy Palika majd nemhagy, tudomtudom.

Nincsenek megjegyzések: