2012. augusztus 4., szombat

Szent ééég...

hirtelen kedvem támadt blogot írni, gyorsan, ide a hozzávalókat! ésmost ittülök a teraszon, Fruzsinaa elbarikádozva a lépcsőtől, Pál és Fx az utcán bringázik, és én blogot írok:)
40 fok volt ma is, és asszem lélekben már túlvoltam azon, hogy idén még lesz ien---így aztán hókoncsapott a hír, és levert lettem. Egész nap küzdöttem az érzéssel, hogy kezdenem kellene a 3 gyerekkel vmit (menjünk piacra?? nem. menjünk a játszóra?? nem. menjünk legalább ki az utcára?? nem.
Kb a kertbe sem volt kedvem kimenni.
Booorzasztóóó
És az van, hogy jövőre feleennyi időre szeretnék elköltözni otthonról, merazér ez sok volt:) nagyon jó, meg minden, és kétségkívül a mi 3 gyerekünk lesz a legbarnább meg ienek, de akkoris:)
Mondjuk jövő héten jönnek a kedvenc nagybátyámék, a VéghSanyiék, éééljeeen! Mondta is a nevezett VS, hogy "na akkor megyek, aztán indulhatsz is csatangolni, én majd vigyázok a gyerkőcökre!" Egyrészt ugye bevállalós az ürge, de ugyanakkor jól rá is hibázott a vágyaim netovábbjára...jó, nem áltatom magam azzalhogy ezt nagyon nehéz volt neki kitalálni:)

                                       Na ittvan Pál, ahogy a nagyfiúkkal bandázik a bicilipályán
                                                Fotogén nagyfiunk, Fx+Lackó a háttérben
               Az elbarikádozott terasz (hogy ne tudjon lemenni a zéletveszélyes lépcsőn) és a szabadulónő

                                                             A dinókirálynő nálunk járt
 Épp szökik a lépcső felé, hogy folytathassa életveszélyes gyakorlatait, miközben min. egy személy kiáltja: "popóóóval"....
                               István (más olvasatban Isten) bácsi kertjéből erre a kombájnra nyílik kilátás:)
                                          A Gengszterek Gengsztere elég barna
Életkép Csigi távozása előttről " a klón végre elvégezte dolgát" (Csigi egy playmob. fürdőszobát kapott tőlünk, Fx-szel összerakták, és kiegészítették:))))))))))))))))

Nincsenek megjegyzések: