2012. augusztus 13., hétfő

Ez az utsó nap Ráckevén, holnap...

...költözünk:)
Amennyire elegünk volt Budakesziből júniusban, annyira hiányzik most, és napok óta egy emberként számolunk vissza, még 3at kell itt aludni, még kettőt, és most már csak egyet:))))))
Huuuu kemény lesz, annyi a cucc, mint égen a csillag. Melinda közben tegnap kitakarított Budakeszin, szóval tisztaságba érkezünk, Horror-állapotokról számolt be (azaz távollétemben Fpapa szigorúan semmit nem tett a lakás normál állapotáért:(. na szép.)
Itt el kell köszönnünk az utcától, említettem is Isten bácsinak, hogy kellene szerveznie minimum egy ünnepélyes búcsút este, maximum egy fergeteges utcabált, de aszittehogy viccelek:) Vicceltem, de csak félig.

Összegzésképpen annyit, hogy mind3 gyerek hatalmasat fejlődött, köszönhetően az itteni viszonyoknak. Fx nagy vagány volt, és még nagyobb lett, Pali folyamatosan nyomja a dumát. Fruzsika mozgásfejlődésben utazik, bár egyelőre az esés-kelésnél tart. Iszonyúan néz ki, a homloka tiszta plezúr, és tegnap fejreállt a motorral, minek köv. az orcáján is van egy hatalmas karcolás.

Pali szobatisztaságához nem fér kétség, ugyan az alsógatya projekt tiszta felsülés részemről (bugyit márpedig NEMVESZFEL), de bízom Tati néniben, hogy a bölcsi utolsó hetén talán ráveszi őt erre.
Jaaaj bárcsak már otthon lennénk!
Anya, apa hoam? most kérdezte a beszédfejlődés modern hőse, Pál. Apa du. jön, és akkor elkezdődik a nagy pakolááááás.
huh
Gondoljatok rám:)))
Ma igyekszem soksok képet csinálni még, hogy aztán felrakhassam, nna.

2 megjegyzés:

pajpapa írta...

hol is vannak azok a képek? vagy csak afféle fenyegetés?

Virag írta...

oooo a képek azooook, nosnos...azért van egypár:)) majd felrakom:)))