2011. augusztus 20., szombat

Perpillanat

egyedül vagyok itthon. Azazhogy persze nem is annyira egyedül, minekutána itt van a KH és Fruzsina is. KH plezúron plezúr valójában, elkenődött vérfoltjaival jön megy, kezében Fruzsina koszmós fésűjével (izéé hoppá, meg a telefonommal). Most pedig kinyitotta a tulipános láda tetejéről a tetőablakot, és lesem, hogy vajon mikor jut eszébe kimászni a tetőre. Az nem kérdés, hogy egyszer eszébe jut.
Fpapát beutaltuk régi barátjához tegnap este egy házavatóra azzal a nem titkolt szándékkal, hogy egyszer nem fog ártani neki, ha reggel 6kor (!!!!) nem arra ébred, hogy a KH próbálja kitúrni őt a saját ágyából...
FX tüzijátékot nézett Vpapával és Vilmoskával, és gondolom most is éppen meztelen felsőtesttel püfölik egymás V-éknél (birkózni csak úgy lehet, anya)...
Fruzsina pedig azt csinálja, hogy hasrafordul, majd szenved. Most még, minthogy az imént evett, közben arcon is khm hányja magát.

Hát ez van per pillanat:)))))
Ha összegyűltünk majd, akkor kimegyünk Dömsödre a rokonokhoz.

Tegnap a Nyuszi szülinapján vettünk részt Minekéknél. Persze mondanom sem kell, hogy testvéreivel ellentétben, akik a maguk módján problémamentesen abszolválták a vendégséget - KH mindkét kézzel rátenyerelt a grillezőre, valamint megpróbált némi szögesdróton átkelni a szomszédba, áááá...most úgy néz ki, a szögesdrót-nyommal a bal szeme alatt (!!!), mint egy börtöntöltelék-kigyúrt-baba. Mit fog szólni Kati néni, a bölcsinénije???? Már akkor is annyira rosszalló tud lenni velem, ha KH kicsit náthás, nemhogy így, hogy konkrétan zúzódások, égések nyomai, valamint persze kék foltok ékesítik.
Ott voltak a bulin még Homerék is, akik decemberre várnak egy kislányt, és emiatt minden lehetséges módon bemelegítettek Fruzsinával...:))) "ÖÖÖÖ, nem fogom eltörni a bordáit? izééé, nem baj, hogy így fogom, áááá ez tehát a babakaki, ooooo, nem is oan nagy ügy,....stbstb.":)))))

Most pedig megyek Spongyabobot nézni a Zsarnokkal.

Nincsenek megjegyzések: