2011. augusztus 26., péntek

Kicsit ideges vagyok,

CsehT ki van kapcsolva...most megyünk a velenceitóra, vagy sem? Egyrészről kísért a tegnapi HŐSÉGRIADÓ, másrészről este óta isteni, ám kissé viharelőtti jellegű szél fú. Most menjek velükvagy sem?
Amúgy KIESETT EGY FOG A FŐŐŐNÖXI SZÁJBÓL, úúúú nagyon komoly. Nagyfiju már ez a gyerek. És tegnap röpke fél óra, és nagy idegesség árán megtanultuk a hét napjait is anagy F-fel, mert már a halálba idegesítetthogy az idő és őőő nagyon kusza viszonyban vannak. Ez ettől persze tudomhogy nem sokat változott, de akkor is itt volt az ideje. Végül az a módszer győzött és lett sikeres, hogy vegyük úgy, mintha ez egy vers lenne...hétfőkedd - szerdacsütörtök, péntekszombatvasáááárnap:))))))így.
És még a Matyi szülinapja is van, oda is el kellene jutni valahogyan. Még mindig nem vezetek, azóta pláne, mióta egy rettentő kedves nőrokon rábeszélt egy délelőtthogy nosza, gyakoroljunk kiállni a cirka 100 méteres nyélen, tolatva. A beüléstől számított 20 másodpercen belül a seat keresztben állt az udvaron, és a sárvédő leszakadt....nos, izé, gyakorolnom kell, de nem az udvarunkon, gyanítom:(
Fruzsina nagyon édes továbbra is, bár az éjszakai fegyelem nagyonis meglazult az utóbbi időben. Nem részletezem, csak annyit, hogy még így is esélyes a 3 közül a legbékésebb kisbaba címra.
Heő, a Zsarnok jövő pénteken ismét BHRG-be megy (úúúú durva lesz, gyalog megyünkjövünk), kontrollra. A bölcsisnénik szerint az itthon töltött egy hónap alatt visszaesett a szövegértése (hhhr grrrr csúnyaszó csúnyábbszó, fütty), meg amúgyis menjünk, és csekkoljuk mégegyszer, mert nem annyira beszél még mindig. Ieneket csak:

traktor, autó, nem, kakaó, cica, vauvau, papa, anya, fagyi (=nagyi), Tidi (=Fx), labda, kérem, kaja, banán, inni, enyém (az egész világ az övé, nem semmi), ajuttappaj (Sp. Bob), Tautóka (Matuka), öööö ennyi. És mindenki sziaa, ha megyünk az utcán, szia bácsi, szia vauvau, szia Marci, szia cica, szia traktor, szia szia szia:)))))

Kíváncsi leszek.
Megyünk strandolni, juhuuuuu, éljen a szél!!!!

Nincsenek megjegyzések: