2010. október 24., vasárnap

Húúú bakker

a gépünk nagyon kiakasztó!
nagyon, de nagyon!
holnap jön B. úr, és elviszi, és korszerűsíti
de van egy olyan érzésem, hogy akkor sem lesz jobb, itt valami más, relytéjes (áááááááá ez a szó) szóval rejtélyes baj van.
Kíváncsi leszek.

Heő megint tüdőgyulladással küzd-ez sem egy jó hír, mi?
nem tudom, mi lehet az oka, majd megkérdezem holnap a dokitól, én még egyszer sem voltam tgy-os, Föönöc se egyszer se--ez meg alig látszik ki a földből, és már kétszer volt neki:(

emellett még mindig nem beszél, bár azt nem mondanám, hogy nem kommunikál - azt nagyon is:)
ieneket mond, nagyon kifejezően, általában gesztikulálás kíséretében, hogy: ee, vagy dee, vagy dáá, vagy..
persze kicsit izgulunk a parahagyományok mentén, hogy nehogy értelmi fogyatékos legyen, de őszintén nem igazi ez a para. én irtóra kíváncsi vagyok, hogy mien lesz, ha megszólal--az akkora fordulópont:)))) a mi Heőnk:)
de a mimikája napról napra fejlődik, ugye tudja mozgatni a két szemöldökét külön-külön és együtt is, emellett nagyon tud vigyorogni, többféleképpen is, de mindenféleképpen szívdöglesztő.

Fönci meg kicsit most nevelve van, mert ui. mindent csak 100adszorra csinál meg, amit kérünk tőle, 10ből 8szor csak a ráordítás hatására lép a tettek mezejére, és hát ez így nem kasa.
Persze nem kellemes a pedagógiai attitüd számomra, de be kellett látnom, hogy muszáj. és máris vannak eredmények, pedig csak megvontuk 2 napra a tv-t.
Most megyek.

Nagyon nagyon rágondolunk a Kis Csiga nevű gyermekre, akire rettentő megpróbáltatások várnak csüt-ön és bokában. Persze főként az anyukája lesz megpróbálva, ezért rá gondolunk a leginkább.

Gondolgondolgondol.

Ja és voltunk ultrahangon, meg 4D-n meg minden, és hát, hát, hát....
Lehethogy Fruzsina készül odabent a hasamban:))))

Még nem hisszük el, de azért most már talán merhetünk reménykedni.
Húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!

Nincsenek megjegyzések: