2010. június 14., hétfő

Hééétfőő sajnos:(

nos vége a hétvégének, ez már az új hét:(
otthon bekrepált a gép, béke poraira. most Czukorapukát várjuk, hogy rendet rakjon a bitek és bytok között...
múlt héten a naaagy F volt beteg-vírusos torokgyuszija volt a Vilitől. a betegség keretei között otthon volt egész héten, és nagyon élvezte. szerintem most tapasztalhatta meg először a betegségek mindenkori gyerekkori előnyeit, nevezetesen: nem kell oviba menni, mindent szabad a szegény elesett legénynek, kedvenc kaja, kedvenc pia beszerzése egyértelmű, "ma tv-nap van?"-kérdésre a válasz egyértelmű, meg ienek:))))))
hétfőn szarul volt, de onnantól kezdve csak az előnyök domináltak...
csüt-pénteken már én voltam velük, voltunk spontánul Czukoréknál
játszótéren Vilmossal úgy, hogy Vmama vezetett és a kispözsóval mentünk....Autóautó(így hívja a nagy F a kispözsót) megjavult, és arra vár, hogy végre legyen jogsim. hohohohó!
szombaton volt a Kbence szülinapja, ahol minden gyermek kapott egy-egy pókemberes ledes szemüveget, szuper. a szülinapon Palika tovább mélyítette a viselkedésével a bennem szunnyadó rossz sejtelmeket az akaratosságát és egyáltalán a jövőbeli kezelhetőségét illetően. felköthetjük az gatyánkat, az biztos:)))))
vasárnap meg nagyszabású kerti sütögetés volt nálunk, ami rettentő jól sikerült. Vmama szerint ugyan kivégeztük az általa a V-család otthonába való áttelepítésre ítélt tuját, de a remény hal meg utoljára, a tuja reméljük ÉLNI FOG! khm ÉLJEN A TUJA tehát.
tudomtudom, nem vicces cseppet sem:(

1 megjegyzés:

pajpapa írta...

otthonába való áttelepítésre ítélt tuját
talán inkább tujáját :-D
amúgy azok a húsok és a kolbászok
huhh micsoda mázli h nem vagyok vegás