2010. június 7., hétfő

A 7vége (vigyázat, képek)

A rettenetes Heőőden, az usb-portok réme akcióban, ill. egy másodperccel a "Heő, nem!" elhangzása után:)
Tigris2010
Egy átlagos reggel:) Megjegyzem, ez a MI ÁGYUNK...
Itt a mi HeŐnk egy másodperccel az előtt a pillanat előtt van, amikor nyitott szájjal ráhajolt a Berci fülére, hogy, hogy, hooooogy...na ki találja ki? MEG AKARTA HARAPNI.Itt a mi Heőnk füvet szed Bercinek.
Egy kissé lányos autóban.

Szal volt ezen a hétvégén minden. Szombaton a Tinédzser Marci szülinapján vettünk részt, aki egy félreértés folytán egy Darth Vader alakú tusfürdőt vehetett át mitőlünk:))) Vasárnap meg barátaink hívására megjelentünk egy másik szülinapi bulin Pócsmegyeren, egy lovardában. Tekintettel arra, hogy 2-3 hete egyfolytában a Lovasklub c. rajzfilmet vagyunk kénytelenek oda-vissza megismerni, így azt hittük, hogy a nagy F-nek ez nagy nagy élmény lesz, esetleg még rá is ül egy lóra. Ezzel szemben tanácsokat morgott (szakmai) az orra alatt, ieneket, hogy "csettinteni kell a lábával, és akkor fog ugrani" meghogy "mikor fognak már ugratni?" meghogy "most gyakorolnak?" Aztán végül talált egy kisfiút, és egy elhagyott lovaskocsiról ostrokat lőttek ki egy kis ideig. Addig sem kérdezgettehogy "mikor indulunk? Ezt azért kérdezgette, mert sajnos odafele egy komplett vidámparkot láttunk. Visszafele aztán közelebbről is megnéztük, persze, persze:)
A Heőden más kérdéseket vetett fel, mint általában. jött, ment, látott, győzött, hódított a mosolyával, és az agyunkra ment a bevállalósságával. (na ez a szó megőrjítette a nyelvhelyességellenőrző programot. azonban minden javaslata hüjeség...) pl. egy ízben a sétáló Neptun nevű olyan szürkés hatalmas lóméretű ló elé keveredett akezében egy fél kiflivel. Neptun szerette volna a kiflit, de a mi Heőnk nem hagyta magát, és fél kezével lazán arrébbtolta a Neptun orrát.
egy másik esetben meg együtt legelészett Bercivel, az öreg pónival (fent kép), tépdeste neki a füvet, majd megpróbálta beletűzni a sörényébe. Nem ment, megmérgesedett, fogta a Berci fülét, és ha én nem vagyok kéznél, akkor MEGHARAPTA VOLNA.
Hát ilyen gyerek a Heő.

Ma hétfő volt már, ami azzal telt, hogy a nagyF beteg lett (elkapta sajnos Vilmosunktól), a Heő meg vérvételen vett részt. Fpapa pedig egész hétre távozott vidékra, puszi neki:))))

Nincsenek megjegyzések: