2009. május 5., kedd

Hahóóóó

hazajöttünk...mostan este 10 van majnem, és az összes pasi kiájult. Fpapa elsőnek:)
Palikáról képeket nincs erőm felrakni, vagy mégis? de ezek korai képek...nem nem nincs erőm, sztem holnap megkérem a Nagymamát, hogy intézze ő mert neki nagyon jó képei vannak. addig bírjátok ki. mert coolpixben kifogyott az elem, és ami volt elem, azt Fpapa belerakta a légzésfigyelőbe, amit nem helyezett elhanem kiájult (Fpapa, nem a légzésfigy.)

a kórházi tartózkodásról annyithogy részleteiben és egészben szar volt, vagy mégis inkább fos. dehát ez nem meglepő, tekintvehogy Pál Kristóf, családunk új tagja olyan entréet választott, amilyet.

minden orvosi előzmény nélkül vissza akart menni a lelke a Menyországba kérem, hogy miért, nos, erre a kérdésre vagy az ezotéria világában található a cseppetsem egzakt válasz, vagy, és ez a szarabbik ügy, még csak majd most fog kiderülni. az események kapcsán megint megállapítottam, hogy a jogásztársadalomnál már csak az orvosok nézik manifeszt hülyébbnek a többi embert. a kezelőorvosunk(igaziból a Palkóé) kajak egyszer sem bírt volna kielégítő tájékoztatást nyújtani számomra, ha én nem teszek fel súlyosan provokatív kérdéseket...(pl: és az agykárosodás?? hogy állunk ezzel a kérdéssel, dr úr? tudja, talán érthetően ez a legnagyobb paránk...tudja az mi? a para...az az érzés, ami a köntörfalazás hatására csak nő, nem csökken:(((()

na mindegy, végülis most éppen jól vagyunk, gondolomremélemóhajtom nem lesz semmi baj és boldogan élünk örökkönörökké ámen:)

Palika amúgy gyönyörű, és a Nagymama szerint nagyon hasonlít a Föncire, csakhát naaagy fekete haja van:)))

megyekmost
üdv mindenkinek:)

1 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Gratulálok, gyönyörű kisfiú! Szép és egészséges, nem lesz semmi baj!
Azért ha lesz rá időd/erőd, meséld el, mi történt!
Zsuzsa