2011. szeptember 8., csütörtök

Rájöttemhogy mia Heő baja:(

Féltékeny. Bizisten most jött el annak az ideje, hogy észrevegye, hogy a Fruzsina-Muzsina bizonyhogy vetélytárs, nemcsak egy kis nyavalygós Baba. (Se nem vetélytárs persze, se nem pedig nyavalygós...) Mert ugye eddig nem volt annyira ez a "jajde aranyos, hogy mosolyog, de szép, de édes, ügyülübügyülü", mostan meg egyre inkább van, hiszen nyílik a Fruzsi a világ felé, valamint a világ is a Fr. felé, hah:) ééés tényleg ügyülübügyülü, mosolyog szíreszóra, fűrefára, egyszerűen elragadó kis Manci ő (is).
Eredeti Mancink, a Mancikutya ellenben egyrészt elékezettnek ítélte az időt, hogy hivatalosan is dackorszakoljon, ugyanakkor belekezdett egy most már izmosabb, testvéri félténység-túrába. Röhögnék, ha nem az én szeretetemért folyna a játszma, ha nem velem történne nap-nap után meg, hogy versenyt sírnak a gyerekeim. Ez így megy: Fruzsina sír, hogy vegyem fel, odamegyek, hogy elmagyarázzam, hogy ez miért nem lehetséges, nyugodjon meg, stbstb, játékot adjak a kezébe. Ezt csak szeretném csinálni, mert abban a pillanatban, hogy indulnék arra, ahol Fr. ordít, elkezd üvölteni, na ki? na Ki? Kishejőcske őfelsége, őzsarnoksága indul a nyomomban, ordítva követelve (krokokönnyek, alap, azok bármikor jönnek, korlátlanul állanak rend-re), hogy vegyem fel, és sohase ne rakjam le. Ennek ellenére megyek Fruzsinához, Heő ordítása közben cumi a szájába berak, valami szózatféle kiprésel (kb: jajjj Fruzsina, csak most hagyjál egy picit nyugton, itt ez a zsarnok, ezt nem lehet bírni, ááááááááá), majd Heő felvesz. Kapkodó mozdulatok, kezdődő idegrángások -pipa.
Na ez.
És ez csak az első kör. A múltkor egy órán keresztül játszottuk ezt.
És ezek mellett ugye van a dackorszak, és a fogzás nemzetközi elismertségű intézménye. Fogzani Fruzsina fogzik, egyelőre nem számottevő az emiatti hiszti. Azonban a Kisheő/Dackorszak téma. AAAaaaz igen, az asszem ki fog fektetni engem, két vállra, vagy iesmi:(
Nem vicces, cseppet sem vicces. A módszere a Rongyláb Seriffezés, padlózatra vetődéssel, bárhol legyünk.
És ez is még csak a kezdet. Beszélnem kell szakemberrel. Vagy más 3 gyermekessel. Vagy fórumokkal, vagy valami:))))))

Nincsenek megjegyzések: