2009. október 26., hétfő

Végre

én is megfáztam, meg Fpapa is. Így már nem lógunk ki a sorból, és nyugodtan átnevezhetném ezt a családot ....-ból Felső-Légúty-ra
hahaha:)
kellene pl. a Heőőnek oltást kapnia, nade hogy? amikor jobbára 3féle váladék ömlik belőle, finnyásaktól bocs, íme a felsorolás: takony (jelenleg sárga), nyál (folyamatos és rengeteg), és hányás is sokszor:).

hát ez van. asszem ezt a Fleső-Légúty-ságot sajnos tőlem örökölték a gyerekek.

amúgy a kis Heőő és a nagy Főőnöx jól vannak
nincs ovi
illetve van, csak standby-nyitvatartással megy, és úgy döntöttem, hogy a F itthon marad.
ő és az energiái így aztán itthon verődnek egyik faltól a másikig, tekintettel arrahogy a taknyosHeőővel meg nem annyira kellene ugrabugrálni ideoda, vagy mégis?
mindenesetre kénytelen leszek programokat kitalálni neki, mert egyébként megőrülök.

tegnap voltunk a Pötyiéknél ( a 2 szülő Pötyi és Peti, Fpapa fordításában Ityöp és Itep), aki megnyírta a két nagyfiút, Fpapát és F-t. nagyon szépek lettek:)
ottvolt velünk Palika is, akit belevetettünk a gyerektengerbe, és hamarosan egy tócsa pommbermaci közepéről pislogott kifele:))) volt ott egy rendőrmotor is, amelynek olyan hangja volt, hogy azt hittemhogy helyben kijelentkezek a épelméjűek közül tőle. szerencsére Itep megkönyörült rajtunk (Fpapa is panaszkodott) - annak ellenére, hogy mi kértük (F buzdítására) a motorelőhozást, ők rutinosan az erkélyen tartják:)

amúgy Fönci kezd úgy bánni a Heőővel, mint egy játékbabával sajnos. pl. ma reggel fogta, és beleállította az egyik kiürített játékosdobozába, és kezdte feldíszíteni, hmhmhmhmmmm FIGYELNI KELL:)

Nincsenek megjegyzések: