2013. október 25., péntek

Long time, no see

Na mostaztán tényleg állati régóta nem írtam... nem is értem, hiszen szenvedélyem a kommunikáció..tény, hogy mostanában nagyon kevés időm van a saját kedvteléseimmel foglalkozni.
A gyerekek 2,4,8 évesek, mind3 máshova jár, helyileg is. Én gyakorlatilag a család logisztikai igazgatója vagyok, amennyiben innen a hegy tetejéről még jobban átgondolásra szorul a mozdulás bárhova, juhé:)

Fx másodikos idén, és Éva néni szerint kezd magára találni. Tényleg javul a helyzet, de azért konstans olyan vele tanulni, mintha nagylyukú reszelőn reszelné az ember az agyát. Szóval sok türelmet igényel, amiből nekem olykor igen kevés van:)

Pálunk középsős, a Halacska Csoportban, állatira élvezi, mert tényleg nagyon jó (!), ma pl., amikor fostos és hányós lévén, meg nyűgös, szóval kérdeztem ráutalólag reggel, hogy akar-e menni (arra számítottamhogy 'áá, akkor itthon maradok, anya, ha már így kérdezed...'), azt felelte, hogy 'mindenképpen'. Meg kellett vesztegetnem! (khm mekdonalccal) Az milyen!

Fruzsina angyali, hihhhetetlen aranyos, sugárzó, mint egy kis napocska, és elbűvölő, meg minden. Folyton énekelget, köszönget és napsugaraskodik, elképesztő arc:)))Imádja mindenki. Bölcsis, Kati néni a nénije, aki a Palinak volt, és imádják egymást--Kati néni irtó jó hajakat csinál a Buzsinak, napmint nap:) Minden nap ezt halljuk a 'mi volt ma?' kérdésre: minden rendben volt. Ilyen gyerekem még nem volt. Az is elhangzott már, hogy csak egy glória kellene a feje fölé, ami azért is helytálló, mert külsejét tekintve is leginkább egy pufók kisangyalra emlékeztet a hölgy.

Amúgy rettentően élvezzük a hegyet, baromi király itt lakni. És most Henike kedvéért, akinek utólag is boldog szülinapot kíván a Felsmann2 Klán, íme pár kép a Házról:)

 Palika a konyhaablakból
 Dettó
 És póz!
 Szülői háló, a Tabuszoba
 Bejárat belülről
 A Kályha Sparhelttel, háttérben a félelmetes lépcső (mi már megszoktuk).
 Konyha
 A Kredencünk
 A Kamránk, a Kályhás büszkesége
 A nappali, kinyitott kanapéval, amin mindenki elfér.
 Az én büszkeségem, az új szárítógép.
 Fürdőő
 Feljáró a gyerekekhez
 Feljáró, fent gyerekművek lógnak
 Gyereknappali az új ablakkal, ami rögtön a betételkor eltört, most átmenetileg így fest:)
 Fiúszoba bejárata, rajta természetesen a 'Tilos belépni' felirattal.
 Fiúágy
 Tanulósarok
 Játékos
 Reklám (kép előre a teraszról)
 Kutyalakótelep
 Pál a teraszról fényképezve
 Hátsó kert
 Kályhásbirodalom
 Teraszról lépcső a 3., raktárszintre.

Nincsenek megjegyzések: